Tillsammans med Strängnäs IBK har vi tagit initiativ till nattvandringar i Strängnäs.
Under de senaste åren har innebandyn fått ett rejält uppsving och det talas mycket om både idrotten och det egna laget hemma i Strängnäs. SIBK jobbar hårt med att bygga upp verksamheten på många olika sätt, både på A-lagssidan och inom ungdomssektionen. De vill vara en aktiv och attraktiv del av kommunen, för såväl spelare och föräldrar som sponsorer och samhället i stort. För dem är det naturligt att göra detta med sin huvudsponsor, Sparbanken Rekarne. Därför var det också helt logiskt att de två tillsammans skulle genomföra denna satsning.

Trygghet och stöd

Inför nattvandringen under Strängnäs marknad hade klubben en dialog med både polisen och säkerhetsansvarige i kommunen. Detta för att kunna samverka i det gemensamma målet att skapa en lugn och trygg miljö för alla besökare. Samtidigt var syftet med klubbens närvaro hela tiden att vara ett stöd. Nattvandrarna möttes av glada besökare som de samtalade med och stämningen på marknaden var väldigt god.
Klubben ser denna typ av aktiviteter som ett jättebra sätt att ge tillbaka till samhället. De ser fram emot att genomföra fler lokala projekt tillsammans med sin lokala bank.